Search This Blog

klik sekali dapat duit sekali.. :)

jom klik lagi.. :D

http://www.churpchurp.com/nwarismail/share/churpchurp-invite

Friday, 30 March 2012

myMetro | Waspada syirik khafi

myMetro | Waspada syirik khafi

myMetro | Dirasuk 40 kali sehari

myMetro | Dirasuk 40 kali sehari

myMetro | Masjid ‘terapung’

banjir banjir banjir.. :)

myMetro | Masjid ‘terapung’

Berita Harian Online | 10,000 aktivis sertai Global March to Jerusalem

jom sama sama doakan...... agar kejayaan di capai di jerusalem..:)
Berita Harian Online | 10,000 aktivis sertai Global March to Jerusalem

lagu ape ni??nape panas??? bawaku pergi :)

lagu kontroversi utk tahun ni hehe..ape cite pon xtau
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2012&dt=0331&pub=Kosmo&sec=Hiburan&pg=hi_02.htm

olla nekad buang tatu ???

berminat???korang click je link ni ea.. :D

http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2012&dt=0331&pub=Kosmo&sec=Hiburan&pg=hi_04.htm

Thursday, 29 March 2012

sape sape nak bukak kuliah jumaat setiap pagi jumaat.. :D

http://www.ar-rifke.com/2011/11/live-streaming-kuliah-jumaat-di-medan-ilmu-kota-bharu.html

Saturday, 24 March 2012

masihkah ade erti saudara... :)

as salam dan salam persaudaraan..alhamdulillah saat ini dah ade kat umah setelah bermulanya cuti semester ke 4...sedar tak sedar dah 2 tahun belajar kat uitm dungun...macam2 pengalaman dah rasa sepanjang berada di sana..masuk situ masuk sini...di sebabkan tu jugak blog aq ni tak di update hehe.....

macam mana pengalaman belajar di universti susah jugak nak cite dari awal sampai sekarang mungkin dalam entry yang akan datang akan aq tulis mengenainya...tetapi berada di sekolah antara kenangan yang bez yang boleh aq katakan....

tetapi apa yang ku rasakan tika belajar..apa yang dpat aq perhatikan...ada saudara temanku yang datang melawat,bertnya khabar adalah sesuatu yang sangat berharga...tapi aq tak rasa pon semua tu...maybe ade yang bertanya khabar..tetapi tak semua..maybe di sebabkan jarak yang jauh..hbgan kekeluargaan yang tak rapat antara faktornya..lebih2 lagi abah dah meninggal..

tapi tak mengapalah ..aq masih ade keluarga..yang paling penting mama..orang yang paling penting dalam hidup aq...sumber kekuatan :)
dah banyak sangat pengorbanan..tak dapat di balas jasa oleh anak2...

namun aq berharap suatu hari 6ti..akan ada satu jalinan kasih antara family... :)

Monday, 5 March 2012

lawatan lawatan hehe enjoy ~!!!

as salam.....hehe lama x update blog ni....hidup lagi tuan empunye...alhamdulillah...oke..aritu ade join lawatan ke kompleks kediaman P.M,SPR dan sekitar Putrajaya serta UIAM...yeah..sangat meriah jugak sebenarnya..... :D

ni antara bingkisan untuk anda...dan pada kawan2 saya yang x berkesempatan utk pergi hehe.... :















tengok tuu...SubhanAllah... :)

oke....setakat ini sahaja bingkisan untuk kali ini hehe...inilah antara kenangan yang akan menjadi sebahagian dalam hidupku....nantikan edisi seterusnya hehe....banyak lagi kenangan bersama fwenity3...untuk anda kami bawakan yang terbaik........ :D






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...