Search This Blog

klik sekali dapat duit sekali.. :)

jom klik lagi.. :D

http://www.churpchurp.com/nwarismail/share/churpchurp-invite

Saturday, 30 June 2012

Semester 5 sem senior haha

Assalamualaikum  dan salam sejahtera kepada sahabat sahabat yang masih setia bersama hehe hari ini hari sabtu so ambil masa coret2 kat sini sebab dah lama tak post entry kat sini ...seronak pulak rasa nak buat post


Pertama sekali kita sebagai org Islam wajib mengucapkan syukur pada Allah kerana masih memberikan peluang kepada kita semua atas nikmat yang sangat bernilai ini,bermacam nikmat Allah berikan kepada kita namun masih ada segelintir yang tak mahu bersyukur...


So agak2 apa aku nak bebelkan for post kali ni ye???
hehe salah!!! aku nak cakap pasal sem yang terbaru utk aku ...yup! actually sem ni pada permulaanya aku terpaksa berhadapan dgn banyak msalah ..result yg xbgus dan sebgainya....


Tapi apa yang paling buat aku rasa give up bila ada msalah system,bygkan dah berapa minggu aku tak boleh nak register,nak log in student portal nak mengamuk pon ada rasa.Berapa kali kena ulang alik ke hea...sangat2 menduga iman ,nasib baik laa staff servis boleh dikatakan baik....well done!!!


Actually sem ini aku terpaksa melepaskan sesuatu yang aku biasa bersama iaitu persatuan...untuk lebih fokus dalam akademik...pape pon akademik paling utama kan...maybe sem lepas aku terlalu selesa kot sampai result jatuh....my mum laa org paling sedih..tapi aku kan cuba bt yg terbaik utk sem ni....walaupun camtu aku tak kan tinggal terus persatuan...kita kan satu family..ukhwah selamanya... :D


Industrial relation hehe



public finance ';0





local govt act :D
malas nak taip panjang2 nak kongsi buku2 yang aku guna utk sem ni tapi tak semua ada dalam gambar ni ye adik2 haha.... :D



business law :D


2 comments:

  1. insyaAllah , wt y terbek ye tuk sem neyh ! :D

    ReplyDelete
  2. ooo insyAllah...thanx fwen.... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...